Det var altså bare lidt sejt :o)

Så skete det endelig!!!

a835849b-a06c-4141-ae8c-46c2e47aa6b3

Endelig kom dagen hvor vi fik vores nøgler til vores nye hus! Vi har ventet på denne dag siden vi underskrev købsaftalen i starten af marts! Tiden er gået ok hurtig men vi bor altså i en lejlighed med møbler som ikke er vores! Den er fin men det er lidt som at bo i et sommerhus hvor der kun er få af alt service og kopper, glas osv! Sådan lidt begrænset på mange måder men det er egentlig utroligt hvad kan kan leve med og leve uden for den sags skyld!

Og tænk sig at for ca 4 måneder siden havde jeg aldrig troet at vi ville blive her på øen!! Men jeg må sige, at der er sket en hel del! Da vi så huset i marts og kun havde boet på øen i 1,5 måned blev vi bare så forelsket i huset at vi måtte snakke om fordele og ulemper ved at blive! Dengang vidste vi slet ikke så meget om øen som vi gør nu, og det at børnene netop havde fået plads i den nærliggende børnehave og et sted vi gerne ville de skulle gå samt det at vi skulle finde en skole til Ida, betød at vi ville blive…hvis ikke vi havde fået huset – da der var en del om buddet – ja så ville jeg ikke ane hvor vi ville være nu!

Måske vi havde fundet noget andet på øen, måske vi havde fundet et helt andet sted at bo men en ting der er sikkert er, at øen vokser på os og hele tiden finder vi nye steder, nye oaser og nu må vi bare indse at vi har fået noget helt andet end det vi havde på Frederiksberg. Der findes ikke noget som Frederiksberg heroppe! Men så har vi masser af natur og skov, tæt på vand og Skærgården, tæt på centrum, tæt på bondegårde med dyr og tæt på Stockholms mange udbud af forskellige slags underholdning og alt hvad hjertet begærer.

Nå men fakta er, at huset nu er vores og vi har i dag været henne og kigge! Og ihhhh hvor er det fint! Meget anderledes end vores sidste hus men så prøver vi noget nyt! Der skal dog lige males en gang eller 2 og det skal vi igang med på mandag! Laurits har heldigvis fri mandag og tirsdag er det Sveriges Nationaldag og dermed fridag! Så vi skal male! Vores flyttelæs kommer fra Danmark fredag i næste uge og det bliver bare så spændende at se alle vores ting igen:-) glæder mig ret så meget!!

Grunden til at vi ikke går igang lige med det samme er, at vi skal til 2 x 40 års fødselsdag i København og det bliver altså så fedt at se de gamle venner igen:-) Vi har ikke set dem siden vi flyttede så det skal nok blive en god fest!

Vi sover derfor hos børnenes faster og kæreste i aften og i morgen passer de børnene imens mor og far her skal på hotel i indre København! Det blir skønt og kan ikke vente!

I næste uge har jeg min sidste lektion i svensk på folkeuniversitetet! Det kommer jeg faktisk til at savne lidt, for nu er jeg jo kommet til synes om de skønne mennesker jeg går sammen med og min lærer er altså også super dygtig og sød! Så lige nu overvejer jeg kraftig at tage en ekstra omgang på det næste niveau til start september!! Jeg synes det går fint men mangler noget mere erfaring til bare lige at kaste mig ud i det svenske arbejdsmarked.

I må alle have en fantastisk forlænget weekend! Jeg ved, at vi med sikkerhed vil nyde den sammen med både familie og venner de næste par dage inden den står på maling og flytning…ih kan ikke vente:-)

 

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var altså bare lidt sejt :o)