Og turen går til...

Pinse i Danmark

Jeg har ikke fået lavet en opdatering af bloggen i et par uger nu. Dagene går alt for stærkt, både med børn, job og alt muligt. Vejret er fantastisk, så jeg tilbringer ikke meget tid foran computeren, helst ikke. Men jeg vil ikke undlade at lave en opdatering af, hvad vi har lavet heroppe de sidste par uger….

Faktisk har vi været en tur i Danmark hen over pinsen. Min søster fyldte år (rund fødselsdag) så hun havde inviteret til gilde og det ville vi jo ikke gå glip af selvom det er en lang tur at køre. Så vi kørte fredag middag, var i Danmark sen fredag aften og tog hjem igen søndag middag. Det var pinse i Danmark så mandag var jo en helligdag, men heroppe i Sverige har man desværre ikke pinse og Laurits skulle derfor på arbejde. Jeg havde taget en fridag, men det kunne jeg tillade mig, fordi jeg arbejder for Danmark. Min søster holdte en dejlig fødselsdag i Hammer Bakker og vejret var perfekt. Ja tør næsten ikke sige det, men det var næsten for varmt. Vi sad udenfor i skyggen og spiste en lækker frokost som senere blev afløst af fantastisk dessert, men hold nu op hvor var det varmt. Der var en del børn, mine fætter og kusines børn, så børnene legede og spillede bold og omgivelserne var perfekte. Jeg må sige at jeg ikke kan huske hvornår vejret sidst har været så godt, især i Danmark og især i Maj omkring min søsters fødselsdag. Dagen var perfekt og familien var samlet og mange af os ses ikke så tit fordi vi er spredt rundt omkring i Danmark og udlandet, så det var rart. Festen sluttede hjemme ved mine forældre senere på aften hvor vi grillede og spise hotdogs. Vi sad ude på terrassen til kl 22.30 om aftenen. Søndag var det nærmest bare op og hjem, desværre. Vi ser frem til lidt længere tid i Danmark når vi skal et smut hjem for at afhente børnene efter en ferie med bedsteforældrene. Men ugen er også godt fyldt op med planer allerede, for sådan er det når man sjældent er hjemme og mangler at se en masse som der ikke har været mulighed for andre gange.

746758ef-7e52-4bca-ba2e-6c3aa3dddc97

 

 

Om 3 uger har Ida sommerferie fra skolen…det er så vildt at der er gået et helt år allerede. Og så skal hun starte i 1. klasse og skal for alvor igang med at læse og i det hele taget være en stor pige. Hun siger at hun selv vil gå i skole og generelt kan jeg mærke at hun gerne vil gøre flere ting selv og prøve at være større og mor her må absolut ikke hjælpe for hun kan jo selv. Sådan er det vel at blive større, men synes bare at det går så stærkt lige nu. I weekenden til min søsters fødselsdag, tabte hun sin første rokketand! Den næste rokketand, rokker hun allerede med og hun synes det er lidt sejt at tandfeen kom forbi og kunne finde hende selvom hun sov hjemme ved mormor. Derudover har hun sovet sammen med en veninde fra skolen, for første gang. Total teenage agtig sleep over:o) Og så på en hverdag. Hvad sker der lige for det? Hun blev kørt hjem fra legeaftalen af pigens mor og pigerne var helt oppe at køre. De havde bestemt sig for at de ville sove sammen og ville SÅ gerne, så de stod der og hoppede op og ned og sagde PLEASE moar…eller mamma, for Ida snakker altid svensk til mig når hun står sammen med svenskere. Venindens mor havde ikke sagt ja, men heller ikke nej og de havde leget så godt og havde hygget sig om eftermiddag. Faktisk havde vi snakket om at finde en weekend hvor de kunne prøve at sove sammen, men jeg kunne simpelthen ikke sige nej. Så vi pakkede en taske og 10 min senere, så tog min lille baby afsted for at sove et helt andet sted og jeg skulle først se hende igen, når jeg hentede hende dagen efter når skolen var slut. Det var vildt underligt, men til gengæld meget stille og roligt herhjemme.

Se lige hvad jeg fandt i dag på Facebook! Mine 2 små trolde for 2 år siden. Hvor er de nuser:-)

img_6004

 

Nogle som kan anbefale nogle gode krimier, som kan læses hen over sommerferien?

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og turen går til...