Om at bo i et land med evig vinter...

Nyder min sidste fridag da jeg på mandag skal

…..STARTE PÅ MIT NYE JOB YEAH…!!!!

Det blir altså lidt vildt, underligt, men ikke mindst spændende at starte med at arbejde igen. Jeg har vidst det i noget tid, men har ikke ville sige noget før vi kom tæt på start. Starten er nemlig blevet udskudt en gang, så ville vente til det helt rigtige tidspunkt.

Jeg skal arbejde i en Bank…(naturligvis) arbejde ca. 20 timer pr. uge, 4 dage om ugen og fri fredag. Lyder det ikke bare fantastisk. Mødetid kl. 9-14.30. Det er altså til at holde til, håber jeg. Jeg skal jo lige vænne mig til at gå på arbejde igen efter af have været hjemmegående siden 1. januar 2017. Vi skal alle sammen lidt tidligere op, og lidt tidligere ud af døren. Jeg skal køre på arbejde og på vejen skal jeg aflevere børn. Køreturen er ikke særlig lang, men hvis jeg skulle tage det offentlig ville det tage mere end dobbelt så lang tid end med bil så nu prøver jeg det. Jeg ville elske og ønske at jeg kunne cykle, men der er ca. 11 km hver vej. Måske til sommer, når vejret er bedre, kan jeg prøve det.

I slutningen af januar besluttede jeg mig for at jeg ville se om jeg kunne finde et job i løbet af foråret. Og hvis ikke jeg fandt et job ville jeg begynde at læse HR Assistent uddannelse efter sommeren. Jobbet fandt jeg så lidt hurtigere end forventet, men ville heller ikke sige nej nu hvor at chancen bød sig. Jeg fik god respons på et opslag jeg havde lavet på Facebook, i en gruppe der hedder Danskere i Stockholm, da jeg primært har ledt efter et dansktalende job. Jeg var til et par forskellige samtaler. Nogle danske, nogle svenske, selvom det var et dansktalende job. Når jeg nu gjorde det på den her måde, er det ofte at virksomhederne kun behøvede mit CV, så jeg har ikke skrevet andet end 1 ansøgning til 1 specifikt job. Resten var baseret på CV og en samtale.

Det job som jeg har fået var ikke slået officielt op, så jeg føler mig ret heldig, at det passede med at de behøvede en dansker mere til deres team. Og en fra teamet som er medlem af Danskere i Stockholm, så mit opslag og spurgte om hun måtte sende mit CV til sin chef. Og det måtte hun da. Og efter et par samtaler blev vi enige om at jeg skulle starte. Så det skal jeg så på mandag. Jeg er helt sikkert klar til at starte, men det er jo med blandede følelser. For hvor har det været dejligt at gå hjemme, men jeg begynder virkelig at mangle noget at bruge min hjerne til, at snakke med voksne. Det er som sagt et dansktalende job, men i det team jeg sidder i, er der både svenskere og nordmænd. Så jeg kommer helt sikkert til at bruge mit svenske også.

Helt ærlig, jeg har ikke 100 % styr på hvad mine arbejdsopgaver bliver, men jeg er ansat i deres Card Application og tror det bliver super spændende og jeg glæder mig. Dem jeg har mødt virker søde og det er i deres hovedkontor jeg skal arbejde. Bygningen er næsten ny så hele miljøet er super cool og alt er lækkert og nyt og det ligger lige ved siden af et KÆMPE Mall…skidt for pengepungen, haha.

Så jeg har forsøgt at nyde min sidste uges frihed, men Ida har været syg med Skarlagensfeber. Mest øv for Ida, og dejligt at jeg jo bare kunne blive hjemme. Men nu skal de helst ikke til at være syge igen:o( For så begynder jeg at tænke tilbage til da vi begge arbejdede og det der med at aftale hvem skulle blive hjemme hvornår…heldigvis virker det mere overskueligt fordi vi begge har samme rettigheder hvad angår barns sygedage og dem har man temmelig mange af. Nå men Ida har været ret syg men er nu på penicillin og så krydser vi fingre for at Emma ikke også smittes. Hun burde nok være syg nu hvis hun var blevet smittet. Skarlagensfeber er bestemt ikke sjov og jeg synes virkelig at hun var hårdt ramt. Derudover var hun underligt hævet i den ene side af hovedet…åbenbart ikke unormalt ved sådan en infektion. Men så snart hun begyndte på medicinen så fik hun det straks bedre.

Her er min liste over ting som jeg skulle bruge mine sidste dage på! Ikke ret mange af dem kan jeg sætte kryds ved…så det må blive en anden god gang!

img_5647

 

 

 

 

 

 

 

Pigerne ved selvfølgelig at mor skal til at arbejde igen! De tænker nok ikke så meget over men synes det er fedt at de fremover skal køres i skole om morgenen…Her ses et par fjollede ballademagere:-)

4fa2436b-e867-4c6f-8476-c4231abf23c5

 

 

 

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at bo i et land med evig vinter...