Listen er lang.....

Glad Påsk

453fccae-4f44-43bf-b2ef-2921070a93bb

Glad Påsk er svensk for god påske…men når man er gift med en mand som kommer fra Nordjylland og har bedsteforældre som virkelig snakker vendelbomål ja så kan man sagtens sige det samme:-) Det lyder i hvert fald ens når de ældre siger det…

Vi er hjemme for at holde Påskeferie og det er super dejligt at holde ferie i Danmark! Selvom vi ikke er i København men kun Nordjylland, synes jeg virkelig at jeg savner Danmark! Jeg savner rugbrød og de danske tv kanaler og selvfølgelig min familie og venner! Selvom vi kan køre fra Stockholm til Göteborg og tage færgen over, er det alligevel en laaaannngggg tur! Jeg kørte den alene med pigerne for at komme lidt tidligere hjem end Laurits! I Sverige har man en helligdag mindre end Danmark så han kom lidt senere og fløj hertil!

Vi har nydt dagene med hele familien på begge sider og der har været tid til hygge! Vi har været i badeland og de små har været med moster i Zoo imens mutti her fik alene tid i Aalborg centrum til Shopping! Vi har besøgt min meget gamle morfar på 90 år og hvor er det dejligt at se, hvor meget han får ud af at se sine børnebørn i et par timer!

Skærtorsdag bød på en solskinstur til Løkken! Det var blæsende og koldt men vi fandt en plads i solen og nød en stor is! Aftenen bød på alenetid til Laurits og jeg! Mine forældre passede de små og så gik turen til Aalborg sammen med vores dejlige og højt savnet venner Luise og Jonas! Vi nød et par drinks på gode gamle Vesterå og bagefter spiste Tapas på Canblau! Vi var naturligvis en tur i Jomfru Ane Gade, haha! Shit hvor er det længe siden jeg har sat mine fødder derinde og der var stort set intet der var som dengang! Heldigvis endte vi et sted, hvor jeg ikke følte mig alt for gammel!! Til drengenes fornøjelse havde de fri vodka og red Bull drinks for kr 50! Det er lige noget for sådanne nordjyder som os! Klokken var heldigvis ikke alt for sent da vi lå i vores seng igen trods det, at vi ikke helt var enige om hvornår vi skulle hjem men vi skulle alle op til ny påskefrokost igen igen!

Lang fredag bød på Krondiamantbryllup hos Laurits bedsteforældre og de næste par dage skal der besøges mere familie og den står også på 60 års fødselsdag i Skagen med overnatning og UDEN børn igen igen!

Mandag skal vi hjem til Stockholm og tirsdag begynder alt det svenske igen! Den lange liste skal gerne snart blive kortere, børnene skal i forskole igen og min mand på job! Derudover tænker jeg, at et besøg i Stockholm centrum for at lægge blomster, hvor er terrorangreb fandt sted for en uge siden må være på sin plads! Alt er utroligt nok ved at blive sig selv igen selvom det er tragisk at sådan et angreb mod det svenske folk kunne ske!

Pas godt på hinanden derude:-)

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Listen er lang.....