Lørdagsbrunch, Friskis, men knap så meget Svettis og så lige et Kalas:o)

Kan man have travlt som hjemmegående?? :o)

Øh ja det kan man. Det havde jeg aldrig forestillet mig, men det kan sagtens lade sig gøre. Jeg fatter ikke, at jeg har haft et fuldtidsarbejde og lavede næsten de samme ting før..! Jeg havde nok regnet med at jeg engang imellem kunne ligge lidt på sofaen og se en god serie, men det er endnu ikke sket og serierne har måtte vente til de små er kommet i seng. Ej måske jeg har set lidt imens jeg har spist frokost, men det har dælme ikke været meget.

Efter jeg er blevet hjemmegående handler det naturligvis meget mere om børnene og at de kommer afsted så sent som mulig og hentes så tidligt det er muligt. Og ja hvad får jeg dagen til at gå med? Oprydning, tøjvask, rengøring, indkøb, shopping, svensk kursus og hente og bringe pigerne. Og så tilbringer vi en del tid på legepladsen. Derudover skal Ida til dans og svømning hver uge. Og tiden flyver bare afsted.  Det er helt ufatteligt at jeg kan få tiden til at gå. Og jeg er lige så træt om aftenen, som om jeg har været på arbejde hele dagen, hentet børn på vej hjem og lavet aftensmad og ryddet lidt op, smurt madpakke osv. Tiden går så stærkt og jeg kan slet ikke forstå at min lille pige snart fylder 6 år og at Laurits og jeg har 5 års bryllupsdag. Og snart har vi boet i Sverige i 9 måneder. Tiden flyver afsted. Ville ønske tiden kunne gå lidt langsommere en gang imellem.

Læste I, at jeg skulle tilbringe hele weekenden alene med de små søde baryler?? Altså jeg overlevede jo, men var også ret lettet da Laurits kom hjem i nogenlunde stand søndag middag, ikke alt for træt og kunne være lidt sammen med de små. For jeg trængte til luft og alenetid og gik derfor en laaaanng tur. Weekenden var gået fint, men man er virkelig på, når der kun er en voksen. Lørdag skulle vi til prøvedans, for at se om dans var noget for Emma. Så det var fint at vi kunne prøve og se om det var noget. Vi var afsted sammen med Emmas legekammerat fra förskolen, hun ville også prøve. De synes det var sjovt, men ville mest bare løbe fra den ene til den anden ende i salen. Dog valgte jeg, at Emma ikke skulle fortsætte, for det var altså drønkedeligt. Det var en dansetime, men der blev ikke danset særlig meget. Så nu er jeg i tvivl om Emma skal gå til noget eller om vi venter til næste år. Synes egentlig hun trænger til at røre sig lidt og komme af med noget energi, men hun er ude det meste af dagen i förskolen og hvor hun løber rundt og leger eller køre på løbehjul osv.

Foruden alle disse forskellige ting som en almindelig uge går med, så var jeg så heldig at være ude sammen med andre danske mødre/piger i Stockholm. Vi spiste lækker mad – som de andre gange – fik drinks og vin og det var super lækkert. Selv en kedelig hverdag kan blive forvandlet til en mega hyggelig onsdag aften. Hvor er der bare mange skønne spisesteder i centrum og vi prøver et nyt sted hver gang. Denne her gang var det på Nosh & Chow og vi fik det lækreste mad. 2 retter – forret og hovedret samt en drink og et glas vin. Her kan I se hvad jeg fik. Hummer og Entrecoté med tilbehør. Mums siger jeg bare.
b1f0b3b6-a5e6-4a8a-bccd-73c7f9f1e283

Under middagen blev vi enige om at vi skal holde en julefrokost i december. Yeahhh, glæder mig allerede. Vigtigst af alt er, at vi blev enige om, at det skulle naturligvis være en LØRDAG. Så kan vi alle nyde lidt mere alkohol og være ude lidt længere end vi kan på en almindelig onsdag. Det bliver skønt og jeg glæder mig.

Samme dag som jeg spiste med de skønne danske piger, var jeg både inde at shoppe sammen med min veninde Line og bagefter var jeg til et arrangement på skolen, som var arrangeret af børn og forældre fra 1.-3. klasse. Der var ansigtsmaling, lykkehjul, loppemarked og fiskedam. Og ellers gjaldt det bare om at hygge sig, snakke med andre forældre og prøve de forskellige aktiviteter. Køerne til aktiviteterne var lange, så efter ansigtsmaling og lykkehjulet måtte vi haste hjem for at jeg kunne nå ud at spise. Det må siges at det var en travl onsdag for mig, haha :o)
ea13fbab-2080-4b86-9d01-065b7f599741

Fredag byder også på diverse praktiske gøremål og Ida skal til svømning. Jeg er glad for at det snart er weekend og vi kan slappe lidt af. Men først i morgen. For i aften skal Laurits til fest, så børnene og jeg skal efter aftensmaden (som jeg ikke aner hvad skal bestå af) spise slik og se Disney. Det er den perfekte fredag for os.

Jeg glæder mig særligt meget til næste weekend, men det må I læse mere om næste uge.

Ha en skøn weekend:o)

 

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagsbrunch, Friskis, men knap så meget Svettis og så lige et Kalas:o)