Back in business

Mom’s night out…

Det er altså lidt svært at komme tilbage til livet i Stockholm og i rytmen efter mere end 3 ugers ferie, hvor en stor del af ferien foregik under varmere himmelstrøg. Børnene har det på samme måde og derfor sover de endnu ikke helt som de plejer efter at dag blev til nat og vi skulle sove på flyet, som var en ret umulig opgave. Vi startede også året med sygdom, så Ida var ikke i skole før der var gået nogle flere dage, alt imens jeg pakkede ud, vaskede og pakkede mere ud. Emma har grædt når jeg har afleveret hende i børnehaven, men glad når jeg hentede hende og så havde hun glemt alt om det. Alt er vel helt normalt…der er intet unormalt over dagene, men nogle gange glemmer jeg, at vi faktisk bor i Stockholm. Det glemmer man jo ikke som sådan, men den der følelse af, at vi skal vi hjem fra ferie, det blir rart at komme hjem, ude godt, men hjemme bedst osv. er lidt anderledes. Som om at vi stadig er i en fase, hvor vi skal vænne os til at vi bor her. I hvert fald indtil man lige kommer ind i rutinen igen. Og min rutine er jo hjemmegående husmor, eller nærmere min titel, så det var faktisk lidt underligt at komme tilbage uden at have et job der skulle startes på.

Det er faktisk ufatteligt hvor hurtigt tiden den går, trods det at jeg “bare” går hjemme. Jeg laver en masse ting, men dagen går så stærkt, at jeg nogle dage ikke når de ting som jeg havde tænkt!! Men en af de bedste ting ved mit liv i Stockholm, er når jeg skal ud med nogle danske piger på Moms night out. Selvom det stadig er nyt, er det befriende at snakke med andre voksne, som ovenikøbet er super søde piger, og som også af en eller anden årsag er flyttet til Stockholm. Vi er på mange måder i samme båd og det er super hyggeligt. Og så synes jeg ligesom, at jeg igen får et boost af energi til at fortsætte med det jeg gør. Vi prøver at mødes 1 gang pr. måned og i den her uge skulle vi mødes på Supper, som ligger i centrum af Stockholm. Vi var 8 stk og igen var det en hel ny restaurant, som jeg aldrig har prøvet før. Men jeg kommer heller ikke så meget ud, så det er godt at prøve lidt forskelligt. Supper er en Tapas restaurant og tjeneren sørgede for at mixe noget forskelligt lækkert til os. Når man er 8, er det svært at sidde og vælge en masse små retter selv, så vi var enige om at de lavede lidt forskelligt og det var både til forret og hovedret. Og det var så lækkert og ikke særlig dyrt. Vi fik ingen dessert denne her gang, selvom det var meget indbydende, men jeg gider i hvert fald ikke være den eneste der sidder og spiser dessert! Men det er helt ok, så føler man sig ikke så prop mæt når man går hjem igen. Stemningen og atmosfæren var rigtig god. Vi sad i en stor bås, så det var lidt svært at snakke med alle, men næste gang vi mødes, så sidder man ved siden af nogle nye som man kan snakke med. Det er det fede ved det…Stedet var fyldt med mennesker. Svenskere er altså også gode til at gå ud.

04bc1616-3a6f-4be4-972c-87704b97fa95

Næste uge starter jeg igen på svensk. Tror snart det er ved at være slut. Jeg kan godt lide det og lærer stadig noget. Derudover har jeg mødt en masse søde piger, som jeg ikke vil undvære. Men jeg betaler selv for det og det har været alle pengene værd, men tror snart jeg slutter med det…Så tror at jeg tager 2 kurser mere i løbet af foråret og så burde jeg kunne snakke lidt svensk:o) I starten af ugen mødtes jeg med dem alle på en cafe på Södermalm. Et nyt sted jeg aldrig har været. Elsker at prøve nye cafeer. Den var hyggeligt og hedder Drop Coffee House. Men intet slår mit cafebesøg på Pascals som jeg skrev om her:

Mig & Stockholm….

Nu vil jeg se frem til weekend. Ida skal til Kalas lørdag og vi skal til frokost hos nogle venner søndag.

Ida og jeg tog lidt alene tid på Joe & the Juice, inden hun skulle til svømning og Emma hentes. Vi har mega meget sne så mon ikke en kælketur skal på dagsordnen her i weekenden!

627ecd7b-3748-41d3-b802-0f8878d8560b

Ha den dejligste weekend :o)

 

 

 

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in business