Et hverdagsglimt fra vores nye liv i Stockholm

Gudskelov for weekend…

Nyt job, nye kollegaer, nye tider at stå op, nye tider at komme hjem og nye tider hvor alt det jeg engang klarede uden for arbejdstiden, er nu vendt tilbage, og shit hvor jeg bare træt…Lyse morgener hvor jeg vågner før jeg skal stå op. Så dagen føles lang, og er klar til at gå i seng samme tid som børnene. Dagene er anderledes men spændende. Jeg er fuldt koncentreret de timer jeg er der og dagen foregår både på dansk og på svensk! Det går okay synes jeg, men er da super glad for at jeg har gået nogle måneder på folkuniversitet. Bagefter hjem igen, hente børn, lave mad og alt muligt andet. Jeg har været til workshops sammen med mine nye kollegaer. En workshop i 3 dele, hvoraf den ene var afviklet, så det her var nr. 2. Det handlede om at give feedback til hinanden, snakke sammen og at lære at give en god service til kunderne. Jeg skulle lave forskellige øvelser med andre – primært svenskere – som jeg aldrig har mødt før. Det var altså lidt cracy. Men sjovt at møde andre mennesker. Har også været til mange forskellige og lækre frokoster. Rugbrøden har jeg opgivet at smøre. Alt er vel helt normalt, men lige nu er jeg glad for at det snart er påske og ferie…

I weekend var børnene og jeg alene hjemme og vi var i biffen og se Pelle Kanin. Vi var sammen med en veninde og hendes 2 drenge. Det var Emmas første sådan rigtige film. Hun har været i bio og se Alfons Åberg, så jeg var spændt på om hun kunne sidde stille og hvor længe. Hun sad selvfølgelig kun stille så længe der var popcorn. Heldigvis havde vi pladser på de aller sidste rækker, så hun bevægede sig lidt på trappen uden at genere andre (næsten). Der var også andre børn der gjorde det samme. Men filmen var rigtig sød og kan anbefales. Mon ikke den allerede har haft premiere i Danmark. Det er oprindelig en engelsk film, men stemmerne er naturligvis lavet om. Jeg synes det var hyggeligt og det er da noget vi skal gøre igen.

Vi har endelig en weekend hvor vi skal slappe af HELE weekenden. Det blir skønt og det er tiltrængt. Rigtig meget. Selvom  vi snart har ferie (skiferie), ja så trænger vi til en weekend, hvor vi helt selv kan bestemme hvad vi skal. Vi har nogle praktiske ting vi skal men det kan sagtens kombineres med hygge.

Den næste uge byder på afhentning af en lille bil som vi har købt til mig:o) Jeg kører på job og har derfor behov for en lille bil og den skal jeg hente næste uge, lige inden påske. Den skal jeg fremover kører på job i og aflevere og hente børn, handle og alt muligt. Og den er så lille og fin så det blir skønt at selv bestemme over sin egen bil. Det har jeg aldrig prøvet før. Nu har mor her fået dyt og i den må børnene gerne spise mad på bagsædet nemlig ja!!

Påsken nærmer sig og i Danmark har man skærtorsdag som er helligdag, men det er ikke en helligdag i Sverige. Jeg arbejder dansk så jeg har de danske helligdage, men skal så til gengæld arbejde på de svenske. Det er lidt en ulempe, for så vil der altid være nogle helligdage som Laurits og jeg ikke kan holde sammen. Men heroppe er det sådan at dagen før – i hvert fald i finanssektoren – en helligdag har man en kort dag. Det vil sige,  at på torsdag har Laurits fri ved middagstid. Og så satser vi altså på – fordi jeg nu har fri og skal hente min nye bil – at vi kan nå at spise frokost sammen inden de små skal hentes. Vi har ikke meget alene tid, babysitter, eller familie i nærheden som kan passes, så vi går sjældent ud.

Og så har Ida musen endelig fået en rokketand. Eller nærmere 2 stk. Det opdagede vi for noget tid siden, og det var selvfølgelig vildt interessant. Men efter en dags tid uden der skete det store med tanden som ikke rokkede sig ret meget har hun ikke gidet at rokke med den i et par uger. Men i dag mærkede jeg lige da jeg skulle børste hendes tænder og de er begge ret løse – synes jeg – så nu skal jeg blot overbevise hende om at hun bare skal rokke og rokke med dem. Hun har nemlig ventet meget længe. Hun synes at alle andre har rokketænder, så det vil hun selvfølgelig også have:o)

Bloggen holder påskeferie i et par uger pga ferie! Men jeg poster billeder på Instagram under ‘lulleblue’ 🙂

img_5700

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hverdagsglimt fra vores nye liv i Stockholm