Så starter 5 ugers ferie...:o)

Ferie sammen med alle turisterne….


c23df542-65fb-431b-9b80-fa34112ccf30

Vi har heldigvis mormor på besøg i den her uge, så derfor har vi leget turister sammen med alle de andre turister! Vi har været på en sejltur til Vaxholm, en tur på Skansen, en tur inde i centrum og forsøge at kigge butikker med 2 små børn…de fik endda lov til at komme på en stor legeplads inden da! Vi har siddet ude i det herlige vejr og spist pizza og vi har gået ture og har opdaget en svensk perle. Denne her perle er blot  5-10 min væk i bil og da jeg snart har fødselsdag, ønsker jeg mig altså en lille båd for det er da et must heroppe, når vejret viser sig fra sin gode side! Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget så fantastisk og der var bare vand, klipper, solnedgang og lyden af både i vandet! Så der skal vi hen igen.

234fec0a-17db-48ed-9c33-484c203e6d28

Vejret er generelt ok for tiden, så selvom det kan være skyet, er der stadig lunt. Vi har også været på stranden og der fandt vi den meste fantastiske skov langs vandet. Sommeren er virkelig skøn heroppe. Det er på billederne meget grønt men i virkeligheden er det så fantastisk og synes at være noget anderledes end Danmark. Jeg elsker at opdage nye steder og selvom vi kun bor 5-6 kilometer fra Stockholm centrum, skulle man tro at vi meget længere væk.

abdb6739-307f-4303-a960-f486a2a145b6

Ferie er altid dejlig, også selvom jeg er en del alene med de små, men det er helt sikkert at næste år gør vi det anderledes…forhåbentlig! Rigtig meget er lukket i nærområdet og det betyder færre folk og her er meget mere stille! Så vi håber at farmand kan få mindst 3, måske 4 ugers ferie næste år. Alt virker nemlig til at være på stand by og alle svenskere tager åbenbart ud at rejse eller andre steder i Sverige, f.eks. i en hytte! Det sidste virker meget populært! Måske man bør prøve det en dag?

Lige nu – foruden ferie, glæder jeg mig til at Game of Thrones starter igen og så bliver det spændende at se, om Ida snart taber en tand?? Hun snakker meget om det og hvad gør man når den er faldet ud og det her med tandfeen og kommer tandfeen om natten hvis jeg putter den under puden mon mor? Faktisk alle de børn hun leger med har tabt en eller flere tænder, så derfor er hun lidt spændt, men det virker ikke som om der er noget i gære. Men der kan vel gå lang tid ik? Hun er 5 men bliver snart 6. Hun skal nok nå det, men det er lidt svært når man er utålmodig.

De næste par uger byder på mere ferie og flere oplevelser og Emmas og min fødselsdag. Vi får besøg og skal også snart en tur til Danmark. Men glæder mig nu mest til vores tur til Gran Canaria. Derfor vil der nok være lidt stille på bloggen de næste par uger. Men jeg glæder mig også til sommerferien er slut, for så skal Ida starte i skole og så skal jeg starte på svensk igen. Der vil derfor helt sikkert være en del at skrive om når vi kommer på den anden side.

Ha en god weekend og en dejlig sommer:o)

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så starter 5 ugers ferie...:o)