Vores nye liv i Stockholm

Vores nye liv i Stockholm

Her er mit første indlæg på min nye blog, vores liv i Stockholm. Jeg har aldrig blogget før, men har længe haft et ønske om at prøve det. Og hvilken anledning det må siges at være, når man nu er flyttet en del kilometer nordpå, til et nyt land og nye omgivelser med mand og 2 små børn. Og ikke mindst det at sige sit job op og være HJEMMEGÅENDE med 2 børn der skal aktiveres hele dagen lang…Vi har været her en uge nu og alt er stadig meget nyt. Vi bor i en lejlighed uden vores egne møbler, da vi stadig venter på dem…så vi har kun det mest nødvendige. Vi ankom sent sidste søndag og mandag skulle Laurits på job, så jeg var alene i en ny by med de små og anede sådan set ikke om jeg skulle gå til højre eller venstre når vi gik ud :o)

Jeg kunne skrive et meget langt indlæg om de forskelligheder jeg allerede har opdaget på godt en uge, for dem er der rigtig mange af. Også selvom det kun er Sverige og trods alt ikke er så langt fra Danmark. Men nu vil jeg huske på at være positiv og fremhæve de bedste ting og oplevelser som vi fundet ud af i ugens løb.

Da jeg jo indtil videre er hjemmegående, er børnene og jeg sammen hele dagen og dagen skal derfor gå med noget spændende og derfor har jeg brugt en del tid på at undersøge muligheder og aktiviteter for mindre børn og det var ikke så nemt som jeg troede og de første par dage var lidt lange synes jeg. Men vi har trods alt været på det lokale børnebibliotek 2 gange, hvor vi kunne læse, samle puslespil, se teater og tegne. Der kunne vi bruge flere timer. Derudover har jeg også fundet ud af vigtigheden af frisk luft, så gåture og ture på legeplads har der også været hver dag. Det positive ved vores område er, at der er masser af legepladser i nærheden. Der har også været tid til afslapning med Ipads og bagning, men vi har altså også brugt tid på at handle ind, gøre rent og rydde op og pakke ud.  Jeg har så vidt mulig forsøgt at involvere børnene i det meste, så de ikke bare placeres på sofaen dagen lang med en Ipad. Ugens højdepunkt var en tur i den lokale svømmehal. Det var vi helt vilde med, så det tror jeg vi gentager i næste uge. En super god ting er, at bussen kører lige udenfor døren, og den er GRATIS når man har klapvogn og små børn med, så der er kørt mange busture i ugens løb. Altså det må jeg sige er smart ting. Og ellers skal man naturligvis betale og her har man også et slags rejsekort. Dog er det fantastiske, at man kun skal tjekke ind og IKKE ud :o) Og der er kun 1 zone i Stockholm, så det er ski da nemt for sådan en som mig…

I næste uge, tror jeg at vi forvilder os ind mod centrum og tænker at jeg vil lave en indlæg om det kulturelle i Stockholm. Vi skal jo lære byen at kende.

Jeg kunne blive ved og ved, men vil prøve holde det kort og prøve at lave flere konkrete indlæg med tiden. Derudover skal jeg lige lære selve bloggen og det tekniske at kende, samt det at uploade billeder og designe min blog. Håber I vil følge mere med i vores liv i Stockholm.

 

 

9 kommentarer

  • Morfar

    En god opdate på hvad der rør sig i det nye hjem

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Farfar

    Glæder os til næste blok. Sidder i Thailand og følger bloggen

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Hej farfar :o)

      Dejligt at I vil følge lidt med og at I har en fornemmelse af hvordan det går heroppe?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Faster Cathrine

    Hej Louise!
    Super god ide med en blog! Det er dejligt at kunne følge med, selvom I er helt deroppe i det kolde nord 🙂 Hvordan er vejret deroppe?
    Jeg glæder mig til at følge med i din blog og følge jeres liv. Ikke mindst til at se nogle billeder 🙂 Hils dem alle 3 fra mig og Allan – vi savner jer allerede!
    Knus fra Cathrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Hej Cathrine. Dejligt at I vil følge lidt med på bloggen. Det næste indlæg er allerede “in the making” :o)
      Vi glæder os til at I kommer på besøg. Hils fra os, knus og kram :o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Zon

    Dejlig med en Update. God måde vi andre kan følge lidt med i jeres nye liv ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Tak søde. Kom snart og besøg os….vi savner Jer :o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Onkel

    Fedt!
    Jeg ser frem til meget mere.
    Vi glæder os til at besøge jer.

    Hils alle.
    Knus fra os begge

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Der kommer mere på bloggen, bare rolig. Vi oplever ting hver dag, store som små. Kom snart og besøg os :o)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye liv i Stockholm