Hvor svært kan det være!!

Fest på en tirsdag…

c28ea6ee-3e77-4b85-abb0-8aee504fc45f

Når man nu er hjemmegående og skal aktivere sine 2 små piger samtidig med, at der skal handles ind, vaskes tøj, ryddes op og alt muligt andet praktisk, ja så skal jeg da lige love for at jeg skal være kreativ,
hvilket ikke er min stærke side!

Da vi i de sidste 4 uger har været på biblioteket, svømmehallen, legepladser, gåture, leget med perler og leget far, mor og børn utallige gange, måtte jeg i denne her uge finde på noget andet. Ikke kun for børnenes skyld, men også for min skyld. Derfor tog vi til Junibacken som ligger på en af de mange øer som Stockholm nu engang har og transporten dertil var super nem. 3 stop fra vores station og en gå tur på 10-15 min og så var vi der. Junibacken er et børnekulturhus som egentlig startede op med Astrid Lindgren tilbage i tid, men som senere har udviklet sig til at være en kulturhus for både børn og vokse og indeholder alt fra Pippi Langstrømpe, mummi troldene, Alfons Åberg, Pedersen og Findus m.fl. De laver børneteater, historieoplæsninger og laver udstillinger. De har også en kæmpe og lækker boghandel men bedst af alt, er der lavet et slags legeland, eller nærmere eventyrland ud af de mange fortællinger og Ida og Emma legede og legede. Det var en lille by med huse og der kunne børnene lege i de små huse og lege cafe eller smykkeforretning. Mange af husene havde en rutsjebane, hvilket passede mine børn fantastisk. Der var minikarrusel og små både og mange andre fantastiske ting. Vi var der fra ca. kl. 10.00 til kl. 14.00 med en frokostpause. Vi spiste frokost der. Vi synes maden var ok, men lidt anderledes end i Danmark, sådan meget kartoffelmos og kødbolle agtig og det skal vi lige vende os til. Så den stod på knækbrød og kartoffelmos efterfulgt af en is.

Vejret var perfekt på denne fest tirsdag. Vejret har generelt været solskinsvejr hele ugen og det er bare så dejligt. Junibacken ligger lige ned til vandet så vi gik en lille tur og Ida og jeg satte os ved vandet i solskinnet og nød lidt alenetid imens Emma puttede i klapvognen. Hvem sagde at en ganske almindelig tirsdag skal være kedelig?? Og så har jeg nu fundet et sted hvor vi kan tage hen hvis vi får nogle på besøg med børn, hvilket jeg da håber at vi gør.

Derudover blev altså lidt bedre da vi allerede halvanden uge efter vi blev registreret modtog vores cpr.nr. De sagde at der kunne gå en del uger og som tidligere skrevet er der nogle ting man bare ikke kan. Vi skal have en bil og i forbindelse med købet skal man bruge cpr.nr. Derudover har vi endnu ikke fundet en læge eller lægehus, så det er næste projekt. Vi skal også igang med at lede efter en ny bolig, men det projekt starter først når vi kommer hjem fra ferie. Om 7 dage skal vi på ferie…10 dage i Florida, jubiii. Over til varme – i hvert fald lover vejrudsigten super godt vejr – og nå ja Disney:o)

I denne her uge skete der noget for første gang…det regnede i ca. 2 timer. Det er første gang siden midten af janaur. Selvom jeg savner Danmark, savner jeg ikke regnen på denne her årstid. Og det var ikke sådan mega nedbør, men blot sådan lige så stille. For der blæser nemlig ikke særlig meget heroppe, hvilket også er en helt vidunderlig ting ved Sverige.

God weekend derude…

 

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor svært kan det være!!