Shit en hyggelig dag....

Ugen der gik…for stærkt!!

ca56f71e-280c-4fbf-b8b4-0a17e0e00977

Tiden går simpelthen for stærkt og ugen er bare forsvundet alt for hurtig!!

Sidste weekend startede med vores sædvanlige tur til det lokale pizzaria, som vel egentlig er blevet vores stamsted om fredagen. De laver lækre pizzaer og det er et hyggeligt sted og så er det bare så nemt at snuppe en pizza om fredagen når Laurits kommer hjem fra job.

Lørdag var vi turister igen igen og det er en super god måde at lære Stockholm og området på. Vi havde hørt godt om en ø der hedder Vaxholm, som ligger en god halv times tid fra hvor vi bor. Vejret var perfekt, solskin og lunt og det var så fantastisk hyggeligt. Et sted hvor både svenskere og turister kommer når de vil ud at sejle – for der er næsten ikke andet end vand – men også et sted til at spise frokost, spise is eller kigge på de små søde butikker. Det er måske lidt Skagen agtig og vi synes godt om Skagen, så vi var tilfredse efter en dejlig gåtur og en medbragt picnic i det fri:-) Vi kunne naturligvis køre samme vej hjem men bestemte os for at prøve nogle af de små bilfærger de har, de er nemlig gratis og tog os rundt på de små nærliggende øer. Efter 2 gange ø hop, kunne vi køre resten af vejen tilbage til Stockholm, men i stedet for at vælge motorvejen, valgte vi en alternativ rute, som tog lidt længere tid. Men den var også meget smukkere, er jeg sikker på. Ville ønske jeg kunne poste en masse billeder, men min telefon var selvfølgelig fyldt op med billeder, så det blev kun til et enkelt billede!! Helt klart et sted vi skal besøge til sommer og måske ud på en anden og længere sejltur.

Efter en helt almindelig mandag – bortset fra at børnene og jeg blev vaccineret mod flåter – og en helt almindelig tirsdag med svenskkursus, så begav jeg mig sammen med børnene mod Danmark, hvor jeg lige nu befinder mig i den lækreste kolonihave, i det lækreste vejr med de sødeste veninder og de dejligste og næsten artigste børn. Derudover har minsøster lige haft fødselsdag, så en gave skulle afleveres og en frokost skulle spises. Og nå jo…så har jeg jo naturligvis valgt at melde mig til mit første  halvmarthon. Og lige nu gider jeg slet ikke og er parat til at give op og bare blive hjemme!! Jeg har trænet ja, men har kun været oppe at løbe 15 km 2 gange, seneste gang i mandags. Men føler mig slet ikke klar og er bange for at jeg ikke kan gennemføre det, men nu er jeg jo nødt til det. Har sagt at min tid bliver omkring 2,5 time men er bange for at det nærmere bliver 3😩😳 What have I done??

Og netop derfor er ugen gået alt for stærkt, for lige nu er der kun 2 dage til og har bare fortrudt det! Dagene hjemme i Danmark er gået med hygge, shopping, frisør og være sammen med veninder jeg ikke har set længe og nu skal weekenden ødelægges af det halvmarthon. Jeg burde sige, jeg kan, jeg vil, jeg skal, men lige nu VIL JEG IKKE…..

Skal nok poste et billede når det er gennemført ! Hvis jeg har energi til det!!

Det eneste positive der er ved at tiden går så hurtig, er at om præcis 2 uger overtager vi vores hus og om 3 uger er vi flyttet ind! Glæder mig rigtig meget og det blir så skønt at få alle vores møbler, tøj, cykler og ikke mindst min dejlige seng igen! Den har været savnet!

God weekend derude:-) Håber vejret er godt der hvor I er! Det er skønt her hvor jeg befinder mig☀️☀️

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shit en hyggelig dag....