Höstlov og Halloween

En “lidt af hvert” uge

Sidste weekend havde endelig nogle dage hvor vi næsten ingen planer havde, så der skulle slappes af og hygges .

Vi var dog inviteret hjem til fødselsdag hos en af Emmas venner fra børnehaven og det var kun os 4 der var inviteret. Ida leger også godt med deres ældste datter som også hedder Ida. Det var super hyggeligt, men vi skulle lige overvinde vores “frygt”, for vi er jo ikke vant til bare at sidde og snakke svensk med svenskere og vi har heller ikke svenske par som vi hænger ud med. Ikke sådan privat hvor man mødes og hygger sig. Men jeg synes det gik rigtig fint og det var faktisk rigtig hyggeligt. Vi kunne sagtens finde på, at ses med dem igen sammen med børnene, for børene leger rigtig godt sammen. Børnene fik is og der var også en godies pose som de skulle fiske op i fiskedammen, så det var en fødselsdag lige efter de smås ønske:o)

Derudover fik (Ida og Laurits) fik bygget hendes kæmpe hotel som hun fik i fødselsdagsgave. De brugte en hel dag og når Ida ikke lige kunne fokusere på at samle de små stumper, så fortsatte Laurits. Tror at han synes, det var monster hyggeligt at få lov til at samle lidt selv også. Tror han ville ønske at han var barn igen og kunne sidde i fred og samle Lego Star Wars…måske en julegave ide…:o)

img_4723

Faktisk synes jeg også at weekenden var okay aktiv og det synes jeg er rart, at man også får rørt sig lidt i stedet for bare at sidde hjemme. Så lørdag var Ida og jeg ude at løbe tur på 3 km. Hun løb faktisk næsten hele vejen og det var ret sejt. Hun er en rigtig aktiv pige og ville derfor gerne med ud at løbe, og det synes jeg jo er dejligt. Så det blev til en lille kort løbetur samt en længere gåtur. Hun snakkede hele vejen, haha. Søndag var jeg til gymnastik hos Friskis & Svettis (mit fitnesscenter) med børnene. I forbindelse med Höstlov er de startet op med gymnastik til børn hver søndag kl. 10 og tænkte at vi skulle prøve det så Emma også kan få rørt sig lidt. Og det var super sjovt med en masse dans og leg. Så det skal vi helt sikkert prøve igen.

Vi har haft Höstlov i 3 dage. Vi kunne have haft hele ugen, men Laurits har ikke haft fri og mit svensk kursus holder heller ikke ferie så jeg valgte at hygge i 3 dage med mormor og morfar (og de små) som kom på besøg søndag aften. De blev til torsdag, så vi har både slappet af, udforsket Fætter BR i Stockholm centrum som er nordens største, flere cafebesøg sammen med mormor og morfar og børnene var i skoven og på legepladsen imens jeg tog til mit svensk kursus. Kunne godt have holdt en fridag, men bliver lidt nærig når jeg nu selv betaler for det. Og mormor og morfar kunne jo sagtens være sammen med dem uden mig, så det passede fint. Børnene og jeg har været kreative i ferien. De vil så gerne men har ikke altid tålmodigheden til det. En af de bedste ting ved deres besøg var at vi en aften fik flæskesteg med det hele. De havde det hele med fra Danmark. Flæskesteg kan ikke fåes deroppe, i hvert fald ikke med flæskesvær og har heller aldrig set rødkål, så det var bare perfekt og lækkert. Stegen var så stor at den anden halvdel kom i fryseren, så den ligger klar til en anden god aften, hvor vi synes at en flæskesteg skal på bordet. Mums siger jeg bare…

79f30329-85c0-4a1b-ab8a-36dc8a5abd0c

I dag fredag overraskede Laurits mig med at han havde en fridag. Han kom meget sent hjem fra London i går og i dag er åbenbart en halv fridag heroppe fordi de fejrer Alle Helgens tror jeg nok…Men han havde valgt at holde fri hele dagen. Vi var derfor ude at shoppe lidt og få en god frokost. Egentlig skulle jeg gøre rent og vaske tøj men det sagde jeg da ikke nej tak til:-) Alt imens de små var afsted. Det er nu også rart engang imellem, at kunne gøre det sådan, nu hvor vi ikke rigtig har nogle som kan passe.

Nu vil vi holde weekend og glæde os til en besøg hos nogle af vores danske venner og deres dejlig børn i morgen. Hvad weekenden ellers byder på, må vi vente og se, men en ting er helt sikkert. I aften skal vi se et afsnit af Stranger Things når børnene er kommet i seng.

Se lige hvor smukt her er heroppe…efteråret heroppe er super flot når solen skinner men også lidt koldt. Tror det bliver en lang og mørk vinter.

img_4720

P.s….er der nogle som har set den nye My little Pony film og synes den er god? Og er den for lang? Overvejer om Ida og jeg skal se den…

Må I alle få den bedste weekend!

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Höstlov og Halloween