Turister i egen by...

OMG….!! :-)

0a1d4f07-85b7-461c-b031-4b70768c5de0


Kun efter 10 timers flyvning med 2 børn + 1 times forsinkelse var vi fremme i det skønneste Florida hvor vi nu snart har været en uge! Hvor er det altså skønt at holde ferie i varmen, væk fra sne og kulde:-) her er mellem 25-30 grader, solen skinner og vi skal bare hygge så det er slet ikke så tosset endda! Vi skulle dog (naturligvis) en tur i Disney i Orlando og efter 2 sjove men meget varme dage kunne vi sige farvel og tak for denne gang! Egentlig kunne børnene sagtens bruge et par dage mere men tror altså forældrene synes, at 2 dage var passende! Det var en god oplevelse både for børn men også for os! Helt sikkert et sted vi vil komme igen til en dag! Men der var SÅ mange mennesker og vi har bevidst holdt os ude af høj sæsonen for at undgå alt for meget kø og derfor er en del at de ting vi gerne ville se, booket i forvejen så køen til at se de forskellige prinsesser ikke var så lang! Men det var helt vildt så mange mennesker der var og til Jer som overvejer at besøge stedet, begynd at spar op! Det er svine dyrt!! Hotel og indgang er så dyrt at man ikke kan forestille sig det og derudover skal man spise og drikke og  det er bestemt ingen kulinarisk oplevelse! Vi betalte noget nær kr 1.000 for mad og drikke der slet ikke smagte særlig godt den første aften!  Så aften nr 2 skippede vi vores forud reserverede restaurant og kørte ud af Disney området og fandt noget andet der var bedre og billigere! Misforstå mig ikke, det var en god oplevelse og de små fik mødt Belle, Ariel, Tiana og Askepot og det var nogle gode oplevelser! Vi prøvede karusseller og spiste is og så fyrværkeri om aftenen hen over slottet! Perfekt afslutning! Vi kommer helt sikkert igen en dag.. når vi har sparet sammen til lidt mere end 2 dage, 🙂

I skrivende stund befinder vi os i bilen på vej til Naples efter 2 dage på St. Pete Beach hvor vi har slappet af og boet på et lyserødt hotel ned til vandet! Pigerne er blevet vilde med at bade og vi har købt 2 svømmeveste så de selv kan flyde rundt i vandet! De er blevet 2 små vandhunde og hopper i vandet hele tiden:-)

Der har også været tid til lidt shopping! Svært at undgå med de mange outlets der er herover og mit mål var at købe 3 ting som jeg synes jeg manglede, nemlig en ny pung (gerne Marc Jacobs) et par solbriller og et par hvide kondier! Solbriller og pung er købt og de hvide kondier mangler desværre! Var tæt på at købe nogle men så skulle Emma have ren ble på, altså det var ret så stinkende og nødvendigt, for så at opdage at mutti havde glemt rene bleer! Shopping turen blev aflyst og det var kun Laurits der nåede at købe lidt:-)

Planen var så at holde mig til disse 3 ting men måtte simpelthen eje denne her lækre sorte taske fra Marc Jacobs som kan bruges til alt og helt sikkert også som en strandtaske, så listen med nødvendige ting blev lidt længere!

Vi vil nu nyde de sidste 5 dage med forhåbenligt med masser af sol.

I må alle have en fantastisk weekend når I kommer dertil! Weekenden starter sikker snart for de fleste derhjemme. Her er vi lige stået op:-)

img_3241

Knus og kram fra os i Stockholm

2 kommentarer

  • Cathrine

    Hej, jeg har kommenteret på dit opslag tidligere på ugen, men det lader ikke til at det kommer frem! Det er skønt at følge med i jeres hverdag 🙂 Hils familien :):) Vi glæder os til I kommer på besøg!!
    Knus fra os!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Vi glæder os meget til at komme en tur forbi jer. Det virker som om vi ikke har set hinanden i laaannnggg tid. Men mon ikke vi ses i påsken?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Hej med jer!
    Dejligt at læse om jeres ferie – skønne billeder af pigerne :):) Nyd resten af turen 🙂
    Vi glæder os til at se jer snart!
    Stort knus fra faster og Allan 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turister i egen by...