Så skete det endelig!!!

Er vi så svenskere nu??

Sidste fredag – som I måske læste om – fik vi nøglerne til vores hus! Endelig kunne vi kalde os husejere igen,  men følelsen varede egentlig kun ganske kort for efter vi fik nøglerne skulle vi køre til Danmark, da vi skulle til 2 x 40 års fødselsdag lørdag aften! Så efter et meget hurtig kig i huset, tog vi afsted!

Weekenden var god! Vi besøgte familie, gik rundt i København centrum lørdag inden fødselsdag! Ida og Emma skulle passes men Ida var det meste af lørdagen sammen med en gammel legekammaratvfra den gamle børnehave! Alle hyggede sig hver for sig:-) Og især forældrene fik festet igennem til den lyse morgen. Det var dejligt at se gamle venner igen!

Men weekenden blev til søndag og vi skulle hjem til stockholm! Vi var trætte så vi måtte skiftes til at køre…vi kom sent hjem og søndag blev hurtig til mandag og mandag og tirsdag skulle vi male og helst være sådan næsten færdige!! Onsdag kom og Laurits skulle på job igen så jeg malede videre og malede videre! Først alene om dagen imens de små var i børnehave og om aftenen alene med de små! Laurits havde 2 dage i Tyskland så da onsdagen var slut, manglede der stadigvæk at blive malet en ekstra gang på pigernes værelse samt vores soveværelse fordi vi selvfølgelig har valgt, at pigerne får en rosafarvet væg og vores væg får en lys grå farve!! Det er jo bare så meget nemmere med hvidt men synes at det passer meget godt ind i vores stil og møbler at prøve lidt farve og de små synes bare det er sejr med en farve på deres værelse:-)

Men må altså sige at jeg gider ikke male mere nu! Sidste gang vi flyttede i hus betalte vi os fra det men kan huske at det var dyrt! Og kan helt sikkert ikke forstille mig at det er billigere heroppe! Desuden tænkte vi at en enkel omgang hvid ville gøre det, men det var ikke.

Torsdag aften, efter en cracy men god dag, var jeg færdig med at male! Der mangle nogle enkelte steder men det må så vente! Torsdag startede som den plejer, de små blev afleveret og jeg fik fik lavet lektier til mit senere svensk kursus! Men tog lidt tidligere afsted da jeg skulle mødes til kaffe med min gamle souschef Helle fra mit gamle arbejde. Hun var i Stockholm med nogle veninder og synes heldigvis det kunne være hyggeligt at mødes med mig og det passede bare så fint! Så efter vores møde og en masse sladder, tog jeg til mit sidste svensk kursus i denne omgang. Hastede hjem for at deltage i sommerfest i børnehaven og en slags afslutning for de børn der skal starte i skole efter sommeren. Og efter kage og hyggelig samvær hev jeg igen de små med ned for at male det sidste. De var ikke helt tilfredse med mig, da jeg meddelte at mor lige skulle male lidt igen inden aftensmad:-( Men det gik nu fint, trods alt.

b8a85c14-908d-4972-96d6-dd6bc3bb5aa5

Nu hvor lastbilen er her, er det med blandede følelser. Det er dejligt at få sine ting, møbler, tøj, cykler osv, men det betyder også at alt i Danmark nu er helt afsluttet. Vi vil jo altid være danskere, men nu har vi ingen tilknytning længere. Og gør det os så til svenskere? Først da vi flyttede havde vi stadig huset for det var endnu ikke var overtaget af de nye ejere. Da vi så pakkede det hele ned i marts og fyldte en lastbil, så var det alligevel som om vi ikke var helt færdig med Danmark. Og det er vi jo heller ikke, men tanken om at nu skal vi virkelig ikke tilbage til vores gamle hus som jeg troede vi skulle bo i for evigt. Det var så dejlig en tid, et sted vi boede da Emma blev født, dejlige naboer og tæt til alt. Håber vi får det sådan igen på vores nye eventyr. Og det må man sige, at det begynder så sandelig da i dag. Om 4 uger skal børnene holde 5 ugers sommerferie. Og 4 uger lyder måske af meget, men der mangler stadig lidt maling og alt skal på plads. Så det er vel hvad jeg skal bruge de næste 4 uger på….yes altså:o) Jeg skal nok nå at blive træt af, at pakke papkasser ud med ting jeg helt sikkert ikke aner hvad vi skal gøre med.

Spændende at se hvor langt vi er nået om en uge.

Kan I have det fantastisk. Håber vejret er bedre i Danmark end her.

 

 

 

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skete det endelig!!!