Hvor er suttetræet?

Om at have en delt kalender…!?

Har I en delt kalender derhjemme? Det har vi ikke og det kan altså være svært at kombinere 2 jobs, 2 børn, rejseaktiviteter og private ting og sager som man gerne vil lave. Både alene uden børn og sammen som en familie. Laurits rejser ofte og tit opstår der et “skal du ud at rejse i morgen” spørgsmål, for det kan jeg ikke huske at han har sagt eller nævnt. Måske han har sagt det – måske ikke. Jeg mistænker næsten altid at han IKKE har sagt noget eller at han siger at han ikke er hjemme en eller anden aften og det så viser sig at han egentlig mener at han skal ud at rejse og overnatte og derfor først kommer hjem dagen efter!! Selvom det primært er mig der står for børnene, ja så er det jo rart at vide. Mest om kan skal spise slik og chokolade alene om aftenen efter man har puttet børn eller om vi skal se serie sammen. Ja store problemer kan I nok høre, men jeg skal meget ofte spørge ham om han er hjemme der eller der og hvis jeg skal gå ud en bestemt dato kan det være svært at få et svar! Så ville det jo være meget nemmere hvis jeg kunne se hans kalender og selv se om han er ude at rejse eller om han f.eks har et sent møde osv. Derudover skal vi også til diverse arrangementer både skolen og det kan være morgen eller aften og så er der fritidsaktiviteter hvor der også kan være afslutning og opvisning. Nogle gange laver jeg en liste over de ting jeg skal spørge ham om! Jeg husker engang jeg vågnede en morgen og hørte at han var stået op, og herhjemme er det altså mig der som regel vågner først (han er B menneske og jeg er helt sikkert A) Han var i gang med at stryge skjorte og jeg spurgte hvorfor han var så tidligt oppe…Jamen han skulle da ud at rejse et par dage!!?? og det var så lige ny information for mig, haha. Det havde han da lige glemt at fortælle. Til hans forsvar var det nu ikke så slemt, for vi havde ingen børn så der var ikke en masse planlægning der ikke gik op, men det viser bare hvor dårlige vi sikkert begge er til at fortælle hinanden hvad vi skal og hvornår. Men jeg er nu alligevel overbevist om, at han er værst, naturligvis. Så derfor ville jeg blot høre om det ikke er smart med en delt kalender…? Det kan man vel gøre med sine Iphones ik? Før vi flyttede havde vi en fin tavle vi skrev på og havde den regel – når det var fest og ballede – at den som skrev på først fik lov at gå ud eller være sammen med venner, i bio eller hvad det nu kunne være. Så mega øv at komme hjem og skulle skrive på at fredag den et eller andet skulle man til fest på jobbet og så var der allerede skrevet noget på samme dato!

Heroppe er foråret skudt rigtig fint i gang med en masse regn. Solen har været her, rigtig meget endda. Men den sidste uges tid har det været knap så spændende at bo heroppe. Der har også været helligdage. I mandags var der Valborgsaften, hvor man har bål, lidt ligesom Sankt Hans hjemme i Danmark. Dagen efter, 1. maj, var der helligdag og dermed en fridag. Jeg arbejder dansk så jeg skulle på job. Men ret hyggeligt at prøve at være på job og så var der bare helt stille, fordi vi kun var 3 stk. Skolen og børnehaven havde lukket, men Laurits havde fri fra sit job, så de hyggede sig hjemme. Derfor har det været en kort uge og vi går weekenden i møde med at Ida skal til pyjamasparty og fødselsdag hos en fra klassen og ellers skal vi være sammen med nogle af vores danske venner. Vejret ser den kommende uge lovende ud, så jeg regner med at sandaler skal på og at de blir på nu.

I dag havde vi besøg af et dådyr som lagde sig på skrænten lige udenfor vores vindue. Emma sag længe i vinduet og da hun gik ind på værelset for at lege med Lego og kom tilbage for at sige godnat til den, var den væk. Hun blev så ulykkelig at hun græd og græd…men heldigvis er der så mange af dem hen over sommeren at vi sikkert nok får besøg af dem igen :o)

185235a0-79f9-448f-bff0-84622535880c

Knus og kram fra os i Stockholm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er suttetræet?